Arbeloa: «Anfield var utrolig»

Alvaro Arbeloa ble rørt over mottakelsen han fikk på Anfield for snart to uker siden. Spanjolen ser tilbake på en perfekt kveld.

31-åringen spilte 98 kamper for Liverpool mellom 2007 og 2009. Han fikk en varm velkomst da han returnerte til Anfield som spiller for første gang på fem år.

 

- Det var veldig, veldig spesielt, og utrolig for meg. Supporterne var veldig varme med meg. Det var følelsesladet, og jeg var veldig glad for å være tilbake på Anfield, sier han i et ekslusivt intervju med Liverpoolfc.com.

 

- Det var litt rart å høre You’ll Never Walk Alone, fordi jeg var på motstanderlaget og den var ikke for meg, men på innsiden sang jeg nesten med. Jeg kunne nyte det, og atmosfæren var flott, som vanlig på Anfield.

 

Real Madrid vant som kjent kampen 3-0.

 

- Det var en god kamp for Real Madrid, og kvelden var perfekt. Vi spilte en fantastisk kamp. Liverpool gjorde det bra, men vi tok våre sjanser og vant. Vi spilte veldig bra fotball, og gjorde vårt beste.

 

- Jeg er veldig takknemlig overfor supporterne. Jeg var der bare i to og et halvt år, men jeg vet nå at folk ikke har glemt meg. Det var en emosjonell og fantastisk opplevelse.

 

- En gang rød, alltid rød. Ikke bare for meg, men for majoriteten av spillere som har spilt for Liverpool. Du kan føle at Liverpool forblir som en del av hjertet. Jeg vil alltid huske Liverpool og deres fans.

 

Arbeloa tar ikke lett på kveldens kamp, selv om de helhvite er i kjempeform om dagen.

 

- Liverpool trenger poengene, og vil komme til Bernabeu for å vinne kampen. Det er en stor mulighet for dem til å spille på denne stadion, og vi vet at det vil bli veldig vanskelig. Kanskje de ikke spiller på sitt beste, men det vil bli vanskelig fordi de har noen veldig gode spillere som Sterling, Balotelli og Stevie. De er et tøft lag.

 

- Vi vet at de kunne ha scoret i den første kampen fordi de har disse gode spillerne. Dersom vi skal slå dem, må vi gjøre vårt beste og spille slik vi har gjort.