Aspas presenteres på mandag

Iago Aspas har i dag gjennomgått legetesten i Sevilla, og skal presenteres som Sevilla-spiller på mandag. 26-åringen håper å tilbringe mange år i Sevilla.

Iago Aspas skal offisielt presenteres på som Sevilla-spiller på hjemmebanen Estadio Sanchez Pizjuan på mandag. 26-åringen gjennomførte legesjekken i dag. Liverpool og Sevilla ble tidligere i uken enige om en låneavtale for hele kommende sesong. La Liga-klubben har sikret seg opsjon på kjøp for £5M.

Aspas returner til Spania kun én sesong etter at han kom til Liverpool fra Celta Vigo for om lag £8M.
- Min opplevelse i Premier League var fabelaktig kollektivt sett, men individuelt sett var det veldig vanskelig for meg. Jeg gikk fra å spille hele tiden til å ikke spille i det hele tatt, uttaler Aspas til radiostasjonen Cadena Ser.

- Kanskje slet jeg med å tilpasse meg. Jeg skal ikke prøve å lure meg selv, men vårt fremste spisspar, som inkluderte Luis Suarez, scoret 50 mål. De produserte spektakulære forestillinger, så det ble meget vanskelig for meg å komme på laget.

- Alt jeg ønsker er å spille fotball .Sevilla har gitt meg den muligheten. Nå håper jeg å være i stand til å tilbakebetale dem i stort monn. Jeg håper å spille så ofte som mulig. Jeg håper å tilbringe mange år i Sevilla.

Aspas tror ikke det blir vanskelig å bytte ut Liverpool by med Sevilla.
- Selv om folk sier at galisiere er vant til å se skyer på himmelen og et tilsvarende klima som i Liverpool, så vil du ved en retur sette pris på Spania mye mer. Jeg håper at jeg kan finne meg til rette og akklimatisere meg i Sevilla så raskt som mulig.