Avkrefter samtaler med ny klubb

Liverpool-talent Samed Yesil er usikker på fremtiden og sier han ikke har vært i kontakt med tyrkiske Trabzonspor, som ryktes å være blant de interesserte klubbene.

– Det er en ære å bli nevnt sammen med dem, men jeg har samtidig ikke lyst til å forlate Liverpool, forteller 20-åringen, skriver Liverpool Echo.

Tyrkeren, med 28 mål på 33 ungdomslandskamper for Tyskland, kom til Liverpool for to år siden, men skader har satt en stopper for utviklingen hans på fotballbanen.

I januar røk han korsbåndet for andre gang på under tolv måneder, og han har derfor kommet veldig langt unna en plass i førstelaget til de røde. Siden overgangen har han kun to kamper for A-laget – og ingen nettkjenninger.

Yesil hevder at Trabzonspor, klubben han selv er tilhenger av i hjemlandet, har lagt inn et bud på ham. Men de kan likevel få konkurranse om signaturen hans, for toppklubben Fenerbahçe er også ute etter spissen.

– Jeg har ikke gått inn i noen samtaler med noen ennå, sier Yesil, som foreløpig ikke vil avslå noen av alternativene.

Les også: Vil lytte til bud på syv spillere

Echo skriver at Yesil, som nettet 19 mål på 23 opptredener for juniorlaget til Bayer Leverkusen før overgangen til Liverpool, er blant en håndfull spillere Brendan Rodgers trolig kvitter seg med denne sommeren – sammen med Conor Coady (21), Iago Aspas (26) og Suso (20).