Avslappet angående kontraktssituasjonen

Glen Johnson ønsker å bli værende i Liverpool. Tror Brendan Rodgers ønsker å beholde ham. Liverpool Echo melder at backen sannsynligvis kommer til å forlate klubben som fri agent etter sesongen.

Glen Johnsons kontrakt med Liverpool går ut etter sesongen. Landslagsbacken ønsker å bli værende utover neste sommer, men det ligger for tiden intet kontraktstilbud på bordet. Hans ukelønn på £110000 gjør ham til en av Liverpools best betalte spillere. Klubben har ingen planer om å gi tilsvarende betingelser til en spiller som passerte 30 år sist helg.

- Jeg er veldig avslappet angående kontraktssituasjonen, uttaler Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Det pågår ingen samtaler med klubben for tiden. Det var små samtaler mot slutten av forrige sesong, men ingenting mer.

- Jeg har likt å spille fotball her fra første dag. Jeg er mer enn fornøyd med å være her. Jeg kan bare snakke med klubben om det når de ønsker å snakke med meg.

I januar kan Johnson signere prekontrakt med en annen klubb.
- I januar kan jeg snakke med andre klubber, men jeg bekymrer meg ikke om det før januar kommer. For øyeblikket spiller jeg for Liverpool. Jeg er lykkelig her. Jeg er mer enn villig til å bli værende.

- Jeg konsentrerer meg bare om det som skjer her hver uke. Manageren har tatt meg ut så langt. Det viser at han ønsker å ha meg her.

Liverpool har hentet inn ni spillere i sommer.
- Det er nye spillere som trenger å finne seg til rette og bli vant til spillestilen. Vi har signert noen flotte spillere, så jeg er sikker på at det ikke vil ta så lang tid.

- Troppen er definitivt langt sterkere enn den var. Nå har vi spillere som kan komme inn fra benken og hjelpe laget.

- Det er ikke bare de elleve som starter som vinner kamper. Du trenger 14. Det handler om troppens prestasjoner.

- Manageren ønsker konkurranse om hver plass. Vi trenger det dersom vi skal kjempe i hver turnering denne sesongen.

- Jeg vet ikke hva forventningene er utenfor klubben, men som spillere har vi ikke lagt ekstra press på oss selv denne sesongen. Vi vet hvor bra vi kan spille når vi får det til.