Balague: «Blir rød om han består legesjekken»

Guillem Balague påstår at Victor Valdes blir Liverpool-spiller dersom han består den medisinske sjekken senere i høst. Vil skrive under på en kontrakt for én sesong.

Victor Valdes er klubbløs og trenger derfor ikke ta hensyn til overgangsvinduene når han skal velge seg en ny klubb. Han er for tiden kneskadet, men er ventet tilbake i løpet av høsten. Dersom han klarer den medisinske sjekken i Liverpool, blir han rød, skriver Guillem Balague i dagens AS.

 

- Victor Valdes spiller i Liverpool fra i høst dersom den medisinske sjekken i oktober ikke oppdager noen uregelmessigheter. Samtalene har vært gjort i stillhet siden starten av forrige sesong. Valdes valgte Monaco, men Rodgers visste at han var begeistret for spillet hans og hans personlighet, skriver Balague.

 

I sommer skrev Victor Valdes under på en fireårskontrakt med Monaco, men Ligue 1-klubben har siden brutt avtalen og Valdes og hans agent har gått til sak mot klubben. Det er ventet et utfall av den i oktober.

 

Balague skriver videre at Valdes passer stillen, og er mer teknisk begavet med føttene enn Simon Mignolet. I tillegg til å ha bedre taktisk kunnskap. En eventuell kontrakt vil kun være på en sesong, men klubben vil ønske å overbevise ham til å bli lenger.

Vi omtalte også linken til den spanske målvakten i mer detalj i går. Les den saken her.