Balotelli ikke med til Bulgaria

Mario Balotelli var ikke med Liverpool-troppen som satte seg på flyet til Bulgaria i ettermiddag. Jordan Henderson og Jose Enrique er tilbake i troppen.

Mario Balotelli kommer ikke til å spille mot Ludogorets i Sofia i morgen kveld. Liverpool Echo melder at italieneren ikke var med i Liverpools tropp på 21 spillere som entret flyet til den bulgarske hovedstaden på John Lennon Airport i ettermiddag.

Balotelli sliter fortsatt med lyskeproblemene som førte til at han måtte stå over bortekampen mot Crystal Palace i helgen.

Brendan Rodgers kan imidlertid ønske Jordan Henderson og Jose Enrique velkommen tilbake i troppen. Visekapteinen måtte stå over mot Palace grunnet en virussykdom, mens spanjolen er blitt friskmeldt etter knetrøbbel.

Mamadou Sakho trente på Melwood i dag, men er ikke med til Bulgaria. Daniel Sturridge, Jon Flanagan og Suso er også fortsatt uaktuelle for spill.

Liverpools tropp til kampen mot Ludogorets:
Mignolet, Jones, Johnson, Enrique, Toure, Lovren, Gerrard, Lambert, Coutinho, Henderson, Moreno, Manquillo, Lallana, Lucas, Can, Allen, Borini, Sterling, Skrtel, Markovic, Ward.