Bekrefter kjøp av Origi

Liverpool FC har endelig bekreftet at Divock Origi er rød. Spilleren har umiddelbart blitt lånt tilbake til Lille for 2014/15-sesongen.

Fotballverden fikk øynene opp for Divock Origi da han scoret seiersmålet som innbytter mot Russland i det 88. minutt i gruppespillet i VM. Liverpool og Lille skal ha blitt enig om en overgang allerede før VM - og det skal dreie seg om en overgangssum på £9,8 millioner.

 

Etter hans imponerende VM-sluttspill ble han linket til klubber som Borussia Dortmund, Real Madrid og Tottenham, men ender altså i Liverpool.

 

Klubben bekrefter at han umiddelbart vil lånes tilbake til Lille for 2014/15-sesongen. Lille endte på tredjeplass i Ligue 1 forrige sesong, og kan kvalifisere seg for Champions League.

Ifølge Ben Smith i BBC var Lille bare villig til å gjøre en avtale dersom de fikk spilleren tilbake på lån for denne sesongen.

 

- Alle drømmer om å spille i et stadion full av lidenskapelige supportere. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å glede supporterne. Jeg er veldig glad og fornøyd med at en så stor klubb som Liverpool viste interesse for meg, sier Origi til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg har sett nok av ham over de siste sesongene til å tenke at dette er en gutt som kan bli verdensklasse dersom han kommer inn i riktig miljø, sier en storfornøyd Brendan Rodgers.

 

Origi debuterte for Lille i februar 2013, og scoret seks minutter ut i sin debut, bare 17 år gammel. Den kommende sesongen blir hans tredje for Lille sitt førstelag. Den høyreiste angriperen fyller ikke 20 før 18. april neste år.