Ber spillerne glemme kritikken

Brendan Rodgers sier at hans spillere må ignorere den kritikken de får. Nå gjelder det å finne selvtilliten, og få et bra resultat mot Ludogorets i kveld.

- Det var noe som ble nevnt og folk vil vurdere laget når du taper kamper, svarer Rodgers til Liverpool Echo når han blir konfrontert med at legenden Jamie Carragher etter kampen mot Crystal Palace mente at Liverpool var «fysisk og mentalt svake».

- Hva jeg har lært er at folk vil si det de ønsker, slik er det bare. Du vil ikke like det som spiller, uansett om det er fortjent eller ikke, men du må bare ignorere det og ikke høre på det.

- Vi har evnen til å komme tilbake. Okay, noen ganger slipper vi inn flere mål enn du kunne ønske men jeg tror ikke du kan tvile på karakteren i laget. Vi har spillere som har vist at de har mot og glød.

- Jeg har et lag som er veldig innsatsfylt, men som nå har liten selvtillit. Uansett hva du driver på med, hvis du ikke har selvtillit vil du ikke gjøre det så bra som du ønsker. Oppgaven nå er å få tilbake selvtillit i laget og å få resultater.

- Innsatsen er høynet siden vi ønsker å gå videre, det har hele tiden vært målet, fortsetter manageren om det at Liverpool også har kommet skjevt ut i Champions League og behøver et bra resultat mot Ludogorets i kveld.

- Vi har hele tiden følt at denne kampen og den i Basel ville bli kritiske, og det er ikke forandret.

Ifølge Echo ligger det an til at de røde starter med 4-1-4-1, Lucas som anker og en noe mer forsiktig oppstilling fra start i Bulgaria.

- Vår spillefilosofi og hvordan vi opptrer ute på banen er viktig, men du må også få resultater, forklarer Brendan Rodgers. – Vi vil gladelig ta poengene i en dårlig kamp. Vi kan ikke alltid spille perfekt fotball. Det vil ikke bli lett, men vi ønsker et resultat som kan bedre selvtilliten.