Ber supporterne møte opp tidlig

Brendan Rodgers ber Liverpools supportere møte opp tidlig og lage et lurveleven på tribunene under onsdagens viktige hjemmekamp mot Sunderland.

Dette blir Liverpools første hjemmekamp siden 4-3 seieren over Swansea den 23.februar. Tre borteseire har blitt innkassert siden den gang. 3-0 over Southampton, 3-0 over Manchester United og 6-3 over Cardiff.

- Vi ser virkelig frem til å spille på Anfield igjen nå, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Dette er en viktig kamp for oss. Forhåpentligvis kan våre supportere virkelig støtte laget ved å lage trykk på tribunene lenge før avspark, og sørge for en skikkelig stemning slik at vi kan fortsette på den gode resultatrekken. Vi har tro på at vi kan prestere bra og få et godt resultat.

- Cardiff var vår fjerde borteseier på rad i Premier League. Vi har spilt tre bortekamper på rad nå, mot Southampton, Manchester United og Cardiff. Vi gjorde seks mål mot Cardiff, og kunne ha gjort et par til. Det var en vidunderlig demonstrasjon av vår mentalitet, motstandsdyktighet og vår sterke psyke. Det var også en ny demonstrasjon av vår offensive styrke.

Rodgers ble veldig imponert over Martin Skrtels to scoringer mot Cardiff.

- Martin ble markert av en veldig god, ung forsvarer i Steven Caulker. Den første scoringen hans var flott. Han leste situasjonen og kom seg foran sin oppasser, fikk frem foten og avsluttet nydelig.

- Den andre scoringen var den type mål som Martin har gjort gjennom hele sin karriere. Han går på løp, blir kvitt sin oppasser og scorer med en vidunderlig heading i hjørnet. Han var strålende.

- Luis gjorde tre mål igjen. Han er alltid en trussel inne i feltet med sine vendinger og driblinger. Når det gjelder Sturridge sin scoring, så må vi først gratulere Glen Johnson, som viste styrke før han sendte i vei en vidunderlig pasning til Luis. Sturridge gjorde et enormt løp, og var veldig oppsatt på å få ballen i mål.

- Det var en meget god kamp offensivt av oss. Det er selvsagt et par områder vi må forsøke å bli bedre på, noe vi poengterte i pausen.