Ber supporterne skru opp volumet igjen

Brendan Rodgers ber nok en gang Liverpools supportere om å skru opp volumet, foran dagens viktige ligakamp mot Tottenham.

- Anfield er en virkelig trykkoker, og med vår supporterskare i ryggen gir det oss enorm motivajson for å vinne kampen, sier Rodgers til Liverpoolfc.com foran dagens kamp.

- Forhåpentligvis blir støtten fra tribunene like sterk som mot Sunderland. Vi må dra nytte av det. Stemningen var utrolig mot Sunderland, også før kampen da vi kjørte til stadion og så alle flaggene, bannerne og den vokale støtten.

- Det var virkelig inspirerende. Dersom vi kan oppleve det samme i dag, ved at supporterne skrur opp volumet, kan det forhåpentligvis inspirere spillerne til en ny seier.

- Vi har jobbet hardt og godt for å komme i den posisjonen vi er i nå. Du erfarer mye i fotball, men når du jobber i en klubb av Liverpools størrelse, ønsker du å være med i toppen. Det har vært en veldig spennende sesong så langt, men vi er ganske rolige. Vi fokuserer på jobben vi har foran oss. Vi har 21 poeng å spille om, men du kan bare ta tre om gangen.

- Vårt fokus vil alltid være på de neste tre poengene. Det er slik vi går til kampene.

- Dette er en fin tid å være supporter på. Forhåpentligvis setter de pris på den fotballen vi spiller. Det kan komme til å gå litt opp og ned fra nå og frem til sesongslutt, men støtten vi får fra tribunene vil uansett være svært viktig for oss.