Berømmer innstillingen til Suso

Liverpools spanske 20-åring har ikke vært på laget og knapt nok på benken denne sesongen, men Brendan Rodgers er imponert mentaliteten og det spillet som Suso viste mot Middlesbrough.

Rodgers bekreftet i dag at man er i samtaler om en mulig ny kontrakt for Suso, hvis avtale utløper etter denne sesongen. Manageren fastslo også at midtbanespilleren er aktuell for troppen mot Everton på lørdag. Dette etter scoring og godt spill mot Middlesbrough, men unggutten har også vist fin innstilling på trening.

- Da jeg kom hit var Suso en ung spiller som hadde spilt en god del, fortalte Brendan Rodgers til pressen i dag. – Han hadde allerede hatt erfaring med å spille i et Merseyside derby på Goodison og vi kunne se hvilken innflytelse han hadde i kampen denne uka.

- Jeg var virkelig fornøyd på hans vegne, da det har vært vanskelig for ham. Vi sendte ham ut på lån for å prøve å gi ham flere kamper og mer erfaring.

- Han har kommet tilbake, krummet nakken og arbeidet hardt under forberedelsene til denne sesongen.

- Han har ikke fått mye spilletid og det har trolig vært vanskelig for ham, men synes ikke å påvirke ham.

- Han er den samme appetitten for trening. Du kunne se de kvalitetene han hadde da han kom innpå, hvor god han er med begge beina og hvilken vidunderlig teknikk han har. Det var også fint å se at han kunne score med høyrefoten.