Betennelse – ikke muskelskade

Italias landslagssjef Antonio Conte melder at det er en betennelse i underlivet, og ikke en muskelskade, som førte til at Mario Balotelli ble sendt hjem til Liverpool.

I går ble Italias landslagslege sitert på at Balotelli hadde en liten strekkskade i baksiden av låret. I formiddag ble det rapportert at situasjonen hadde forverret seg over natten, og at spissen ble sendt hjem til Liverpool med en kombinasjon av lyskestrekk og lumbago. Nå går så landslagssjef Antonio Conte ut og hevder at det dreier seg om en betennelse i underlivet.

- Dette dreier seg ikke om en strekkskade eller en muskelskade, men en betennelse i underlivet. Han var ikke i stand til å trene verken i går eller i dag. Det tjener ingen hensikt å ha en spiller som ikke er i stand til å trene i landslagstroppen, forklarer Conte til HITC sport.

At det dreier seg om en betennelse, og ikke en muskelskade, antas å være godt nytt for Liverpool, da en slik betennelse antagelig kan behandles med antibiotika, slik at Balotelli blir klar til neste ligakamp, borte mot Crystal Palace neste helg.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.