Bilic: «Vi kan slå Liverpool»

Besiktas-manager Slaven Bilic mener laget hans er godt nok til å slå Liverpool ut av Europa League, men skulle gjerne ha møtt et annet lag.

Liverpool er trukket mot Besiktas i Europa League, og vil møte det tyrkiske laget på Anfield 19. februar, med retur på Ataturk Stadium 26. februar. Det tyrkiske laget ledes av kroaten Slaven Bilic. Han tror de hvite og sorte er gode nok til å slå de helrøde ut av Europaligaen.

 

- Vi ville helst ha spilt mot et annet lag. Liverpool er ikke akkurat vårt førstevalg, men det er ingen enkle motstandere i denne turneringen, siteres Biliic på turkish-football.com.

 

- Som jeg har sagt hele tiden har vi stor tro på oss selv, og har styrken til å slå hvem som helst. 

 

Sist lagene møttes, i 2007, vant Liverpool 8-0 på Anfield. Det er fremdeles rekord i Champions League.

 

- Hevn er et sterkt ord - jeg mener ikke at vi skal i krig, og jeg ønsker ikke å skape fiendskap, så jeg vil ikke bli involvert i det der. Dette er en ny æra for klubben, og vi vil ikke tenke på hva som har skjedd før. Ingen av oss var der en gang. Vi ser bare frem til å møte Liverpool.

 

Besiktas vant sin gruppe i Europa League, og leder for tiden tyrkiske Süper Lig med 29 poeng etter 13 serierunder - ett poeng foran byrival Galatasaray.