Billetter til Brøndby-kampen

Supporterklubben har fått tak i et lite antall billetter til Liverpools treningskamp mot Brøndby i København om to uker.

Liverpools første treningskamp i sommer blir spilt i København, og motstander er Daniel Aggers tidligere klubb, Brøndby. Kampen spilles onsdag 16. juli, med avspark 18.00.

 

Som supporterklubben tidligere har meldt, hadde supporterklubben et håp om å få tak i et visst antall billetter til denne kampen. Det har nå ordnet seg.

 

De som tok kontakt da vi la ut den første saken og har fått en bekreftelse på epost denne uka er allerede sikret billetter. Ut over det har vi et lite antall billetter tilgjengelig.

 

Billettene selges til supporterklubbens medlemmer, og nå gjelder førstemann til mølla. Send en epost til [email protected] med medlemsnummer og antall. Billettene har en pris på ca 220 kroner per stk.

Billettene er trolig eTickets. Dersom eposten du kontakter oss fra ikke er lik den epostadressen vi skal sende deg billettene på, må du gjøre oss oppmerksom på det. Legg ved mobiltelefonnummer slik at vi kan kontakte deg dersom det er papirbilletter og disse må utleveres i Brøndby.