Billetter til Fowler, McManaman og McAteer

26. og 27. mars kommer trioen Steve McManaman, Robbie Fowler og Jason McAteer til Bergen og Oslo. Hensikten med besøket er å skaffe inntekter til spillerorganisasjonens veldedighetsprogram. Det er fortsatt billetter igjen til denne eksklusive kvelden.

Som vi tidligere har skrevet kommer 5Times til Norge i slutten av mars. Les intervju med daglig leder Robin Grime her. Vi har fått mange spørsmål om arrangementene. Her kommer en kortversjon:

Hvem?
5Times tilhører ex-Liverpool FC Players Association. Under dette merkenavnet reiser tidligere LFC-spillere rundt om i hele verden og arrangerer kvelder som dette. Sistemann med på laget er Luis Garcia, som nylig la støvlene på hylla.

Hva?
For å ta det siste først; dette blir en meget eksklusiv kveld. Når får du igjen møte Robbie Fowler, Steve McManaman og Jason McAteer? Spillerne trives sammen og det synes fra scenen. De forteller alle fra karrieren sin, fra klubb og landslag og krydrer med gode historier. De tar også imot spørsmål fra salen og forteller hva de synes om Liverpool FC de siste årene. Gled dere!

Hvorfor?
Ex-players har sine hjertesaker de støtter med årlige bidrag og da Jan Mølby ble formann for foreningen ønsket han en tydeligere profil og større fokus på veldedighetsarbeidet. 5Times ble stiftet for å gjøre slike arrangementer som de kommer med til Norge, samt andre aktiviteter.

Hvor?
I Norge blir det to arrangementer. På Ricks i Bergen onsdag 26. mars og Kulturhuset i Oslo torsdag 27. mars. Dørene åpnes klokken 19.00. Det er 18 års aldersgrense. Det hele er slutt ca 22.30.
Det er to billettpriser; Kr 450,- for vanlige billetter. Det er kun adgang som er inkludert.
I tillegg gjør spillerne en eksklusiv «Meet & Greet». Dette blir ca en time sammen med spillerne før eller etter arrangementet – få autografer, ta bilder sammen med heltene – eller slapp av i baren og snakk fotball med Fowler & co. Billetten for dette er kr 990,-

Billetter til både Bergen og Oslo kan bestilles her.