Bitter exit for Jones og Ibe

England U19 kommer ikke til EM-sluttspillet etter 0-1-tap på overtid mot Ukraina U19. Lloyd Jones spilte hele kampen. Jordon Ibe ubenyttet. Ryan Fulton på benken for Skottland U19 i tap mot Montenegro U19.

England U19 trengte kun uavgjort i gruppespillsfinalen mot Ukraina U19 for å nå EM-sluttspillet i Ungarn senere i sommer. Oppgjøret i Burton endte imidlertid med 0-1-tap for engelskmennene etter scoring fem minutter på overtid.

England åpnet best og hadde to gode sjanser ved Aston Villas Callum Robinson. Lagene gikk imidlertid til pause med 0-0. I det 56. minutt fikk Ukraina en dobbelsjanse. Først reddet keeper Christian Walton (West Bromwich) mesterlig, før Lloyd Jones fikk blokkert på mållinjen.

I det femte av syv tilleggsminutter skjedde så det fatale for England. Ukrainas Eduard Sobol sendte ballen i nettmaskene bak Walton. England hadde da to minutter til å få utligningen som ville sikre EM-plass. Lewis Baker (Chelsea) skjøt et frispark i stolpen. Nærmere kom ikke England. Ukraina går til EM. England er utslått.

Lloyd Jones spilte hele kampen, mens Jordon Ibe var ubenyttet reserve.

Skottland U19 var allerede utslått før den siste gruppepsillskampen mot Montenegro U19 i Walsall. Ryan Fulton, som var førstevalget mellom stengene i de to første kampene, var henvist til benken. Zarko Grbovic scoret kampenes eneste mål for Montenegro i det 10. minutt.