Bli med på rød fest i Oslo 11. mai

Til Newcastle-kampen inviterer vi sammen med Liverbirds Oslo til rød fest på Sentrum Scene for å feire sesongavslutningen. Gratis adgang, trekning av signerte effekter og salg av de nye draktene.

Det har vært en fantastisk sesong for Liverpool FC, vi er tilbake i det gode selskap og uansett hva som skjer på de siste rundene så skal vi feire sesongavslutningen. Gratis adgang, stort lerret, stadionlyd, trekning av signerte effekter, salg av de nye draktene – og mange glade, røde likesinnede!

Kort fortalt: Sentrum Scene forvandles til ”Norges største fotballpub” i forbindelse med ligaavslutningen mot Newcastle. Hvordan dramaet i toppen av Premier League ender kan vi ikke garantere, men for å feire en bra rød sesong samles alle røde til treff på Sentrum Scene for å følge siste seriekamp på storskjerm. Det perfekte alternativet til smekkfulle puber!

Det er ingen aldersgrense. Ta med store og små og bli med på en stor, rød supporterfest når klubbens kanskje viktigste kamp på 24 år skal spilles. Det skal trekkes ut signerte effekter og det blir salg av de nye draktene fra KopShop.no, samt god mat og drikke naturligvis.

Dørene åpner kl. 14.30. Kampstart kl. 16.00.
Fri entré. 18 år leg. i hovedsal. Fri alder på galleriet.

Arrangementet er et samarbeid mellom Liverpool FC Supporters Club Norway, Liverbirds Oslo og Sentrum Scene.