Bør være tilbake mot Man Utd

Brendan Rodgers opplyser at Mamadou Sakho bør bli klar til kampen mot Manchester United 16. mars. Midtstopperen er uttatt til privatlandskamp for Frankrike onsdag 5.mars.

Brendan Rodgers opplyste på gårsdagens pressekonferanse at kampen mot Southampton i morgen sannsynligvis kommer for tidlig for Mamadou Sakho. Midtstopperen pådro seg en rift i en sene på baksiden av låret mot Chelsea i romjulen, og har vært ute siden. Liverpools manager mener Sakho vil være klar for en retur mot Manchester United 16. mars. Helgen 8. og 9. mars har de røde spillefri.

- Mamadou har vært utmerket. Han har vært tilbake i trening cirka en uke, og han virker meget sterk og aggressiv, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror han trenger litt tid fordi han har vært ute i nesten ti uker, og det er lenge. Det blir nok for tidlig for ham til helgen. Men til neste kamp mot Manchester bør han være friskmeldt og klar.

Mamadou Sakho er tatt ut i Frankrikes tropp til privatlandskamp mot Nederland onsdag 5. mars, men grunnet skadesituasjonen virker spilleren å være uaktuell til den kampen.