Borini ble ofret

Sunderland fikk Wes Brown utvist etter fire minutters spill i hjemmekampen mot Hull, og det førte til at Gus Poyet byttet ut Fabio Borini og satte inn en ny midtstopper allerede etter tolv minutter.

Det hjalp imidlertid ikke for vertene, som med 10 mann på banen tapte 2-0 for Steve Bruce sitt mannskap.

Oussama Assaidi fikk kjenning med en hamstringskade og ble byttet ut i det 84.minutt da Stoke klarte 2-2 borte mot Southampton.

Jack Robinson spilte hele kampen og bidro med målgivende pasning da Blackpool spilte 1-1 mot Nottingham Forest hjemme på Bloomfield Road. Robinson stormet nedover venstreflanken fire minutter før slutt, og la et innlegg mot bakre stolpe som Andy Keogh headet i mål.

I League One ble Conor Coady byttet ut etter 84 minutter da Sheffield United vant 2-0 over Shrewsbury hjemme på Bramall Lane. Tidligere Liverpool-junior Ryan Flynn gjorde vertenes første mål.

Michael Ngoo debuterte for Walsall i 3-0 tapet for MK Dons på hjemmebane. Stillingen var 2-0 til gjestene da Ngoo entret banen i det 64.minutt. Spissen ble felt og fikk straffespark i det 89.minutt. Han tok straffesparket selv, men forsøket ble reddet av tidligere Liverpool-reserve David Martin.

Pepe Reina voktet buret for Napoli i storkampen i Serie A mot AC Milan, og måtte se en ball i nettet bak seg. Det gjorde imidlertid ikke så mye, all den tid Napoli vant 3-1 hjemme på Stadio San Paolo.

Suso vartet opp med pasningen til Almerias første mål etter 80 minutters spill, da hans utlånsklubb slo serieleder Atletico Madrid 2-0 på hjemmebane i den spanske toppdivisjonen. Midtbanespilleren ble byttet ut i det 90.minutt, etter at kampen var avgjort. Han pådro seg også gult kort like før timen var spilt.