Borini med straffescoring mot Man Utd

Fabio Borini var en meget sikker straffesparkeksekutør, og satte inn seiersmålet da Sunderland slo Manchester United 2-1 i den første semifinalen mellom lagene i ligacupen.

Borini figurerte i startoppstillingen til Sunderland på Stadium of Light i kveld, og spilte hele kampen. Den utlånte Liverpool-spissen spilte en god kamp i en rolle som venstreflanke, og var stadig et uromoment for gjestenes forsvarere.

Vertene tok ledelsen etter et selvmål av Ryan Giggs på overtid i første omgang. Nemanja Vidic utlignet med en heading etter en corner sju minutter ut i annen omgang.

Avgjørelsen falt da Adam Johnson skaffet Sunderland et straffespark etter drøye timen. Fabio Borini fintet ut David De Gea og satte straffesparket høyt i nettaket.

Dermed har Sunderland fått et brukbart utgangspunkt foran returkampen på Old Trafford onsdag 22.januar.