Borini soner karantene mot Burnley

Fabio Borini innrømmer at det kokte i toppen da han ble utvist mot Arsenal i går, og erkjenner at følelsene ikke skulle ha fått tatt overhånd slik at det resulterte i rødt kort. Nå må italieneren stå over kampen mot Burnley.

Borini ble byttet inn for Lazar Markovic i det 74.minutt mot Arsenal. I det 90.minutt skulle italieneren hatt et innkast, men linjemannen fikk ikke med seg at ballen var innom en Arsenal-spiller sist og vinket feil vei. Det fikk Borini til å tenne på alle plugger, og han kastet ballen i bakken i protest mot avgjørelsen. Dermed trakk dommer Michael Oliver det gule kortet opp av lomma.

På overtid, bare noen minutter senere, gikk så Liverpool-spissen inn med knottene først i brysthøyde på Santi Cazorla. Dermed fikk han seg sitt andre gule kort, og Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann på banen. På det tidspunkt var også stillingen 2-1 til gjestene.

Utvisningen fører nå til at Borini må stå over kampen mot Burnley. Spillere som pådrar seg to gule kort i løpet av samme kamp blir nemlig suspendert i 1 kamp, og må stå over påfølgende match.

- Av og til tar følelsene overhånd... Jeg ønsker jeg hadde tenkt meg meg litt bedre om, melder Borini på Twitter.