Borini vil bli i LFC

Fabio Borini ønsker å bli i Liverpool denne sesongen, sier spillerens agent. Klubben skal ha satt en prislapp på over £10,5 millioner for angriperen. Sunderland følger situasjonen.

Fabio Borini ble Brendan Rodgers sitt første kjøp som Liverpool-manager, da han la £10,8 millioner på bordet for sin gamle elev, og hentet han fra AS Roma. Forrige sesong var 23-åringen utlånt til Sunderland, og gjorde sakene sine bra.

 

Gus Poyet ønsker seg spilleren, men Shields Gazette og Sunderland Echo skriver i dag at Liverpool krever mer enn £10,5 millioner for spilleren, og at de ikke er interessert i å selge han før situasjonen til Luis Suarez er mer oversiktelig. Brendan Rodgers vil ha fire angripere i stallen som skal ut i Champions League til høsten.

 

Sunderland skal være inneforstått med at de må være tålmodige, og at det er nok av tid for at situasjonen skal endre seg over de neste månedene.

 

Spillerens agent sier at Borini ønsker å bli på Merseyside.

 

- Fabio drar tilbake til Liverpool for å bli der, som manager Rodgers uttalte for et par uker siden, sier agent Marco De Marchi til Calcionews24.

 

- Til nå har ikke Liverpool fått noen henvendelser om en overgang for spilleren. Jeg vil ikke bli overrasket dersom andre klubber ønsker ham, for jeg mener han er en komplett angriper. For øyeblikket er det eneste jeg kan si sikkert at Fabio har dratt tilbake til Liverpool for å bli, avslutter De Marchi.