Brad Jones vokter buret mot Bournemouth

Brendan Rodgers kommer til å hvile Simon Mignolet i kampen mot Bournemouth, slår Liverpool Echo fast. Dermed blir det Brad Jones som vokter buret i FA-cupkampen.

Simon Mignolet har opplevd en formsvikt den siste tiden. Både mot Manchester City, Chelsea, Stoke og Aston Villa slapp Liverpool inn scoringer som en følge av svakt keeperspill av belgieren. Manager Brendan Rodgers tror imidlertid at det bare er et spørsmål om tid og selvtillit før keeperen finner tilbake til taktene fra i høst igjen.

Mot Bournemouth i FA-cupens 4.runde blir det imidlertid australieren Brad Jones som tar plass mellom stengene, om vi skal tro lokalavisen Liverpool Echo. Rodgers ønsker å la Mignolet få sårt tiltrengt hvile denne helgen.

- Det er viktig for meg å hjelpe alle spillere med selvtilliten. Jeg skal forsøke å styrke selvtilliten til Simon, sier Rodgers til Echo.

- Han er fortsatt en strålende keeper, men når du gjør slike feil blir du ofte satt under lupen som keeper. Han vil være skuffet over det andre målet han slapp inn mot Aston Villa, for det var et enkelt innlegg slått inn i feltet som han burde klart å håndtere. Når vi ble liggende under 2-0, fikk vi en bratt motbakke å bestige.

- Men Simon har vært en strålende keeper siden han kom til klubben, og jeg kommer til å gjenta for ham at talent er noe du ikke mister. Talentfulle spillere vil lykkes om de har selvtillit, og en del av min jobb er å bygge opp spillernes selvtillit.