Brendan Rodgers roser målscorerduo

Liverpools manager er meget fornøyd med tomålsscorerne Jordan Henderson og Daniel Sturridge i 4-3-seieren mot Swansea.

- Jordan viste gode lederegenskaper i dag. Dere ser hvordan han driver laget frem, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

- Hans første mål var et fremragende mål. Vi har snakket med ham om å komme fremover fordi hans avslutninger på treningene er enestående. Han øver og jobber med det.

- Jeg er meget fornøyd med hans andre mål. Vi har snakket med ham om å komme inn i feltet fordi han har energi og bein til det.

- Det var en flott reaksjonsredning fra Michel Vorm ved den første avslutningen, og så fulgte han opp og avsluttet, og det var et meget viktig mål for oss. Han var fremragende i dag.

Daniel Sturridge brukte kun tre minutter på å finne veien til nettmaskene i dag. Spissen har nå scoret i åtte kamper på rad i Premier League.

- Han re en naturlig målscorer. Han viste stor hurtighet, og det var en herlig pasning fra unge Raheem ved det første målet. Det ga oss en flott start, og det var en meget god avslutning.

- Han scoret det andre på et område han forsøker å forbedre seg på. Det var en flott ball fra Luis, og han avsluttet bra med headingen.

- Det virker som han kan score i hver kamp. Han har ferdigheter og kvalitet, men han har fortsatt mye å forbedre.