Brøndby går for Agger

Brøndby vil forsøke å hente Daniel Agger tilbake til Brøndby allerede i sommer. Det bekrefter klubbens storaksjonær til danske 3point.dk.

Liverpool har hentet inn Dejan Lovren for å styrke midtforsvaret, og Daniel Agger ser nå ut til å være Brendan Rodgers sitt fjerdevalg på stopperplass. I nattens kamp mot Manchester City var han ikke en gang i troppen, uten at det har blitt meldt om noen skade på spilleren.

 

I kveld går Brøndbys storaksjonær Jan Bech Andersen ut og bekrefter at den danske klubben vil forsøke å hente den danske landslagskapteinen allerede i sommer.

 

- Han er en drømmespiller, det er det ingen tvil om. Vi vil strekke oss veldig langt for å få tak i Daniel - men som han også sa da han var her med Liveprool, måtte timingen være riktig. La oss håpe at to ender kan møtes, sier Jan Bech Andersen til 3point.dk, som siteres av Ekstra Bladet.

 

Allerede i sommer vil klubben, som nettopp har startet 2014/15-sesongen og står med én seier og ett tap, gjøre et fremstøt for å sikre seg sin tidligere spiller.

 

- Vi vil gjøre alt som står i vår makt, men det er klart at vi også skal være ansvarlige. Vi skal gjøre det riktige til riktig tid - men for å svare på spørsmålet - ja, vi gjør alt vi kan dersom og når muligheten kommer.

 

Agger har vært linket til Barcelona, og en overgangssum på £12 millioner har vært nevnt - men ifølge avisen Mundo Deportivo har ikke katalanerne dansken på blokka.