Brown tilbake mot Liverpool

Sunderland vil ha Wes Brown tilbake i midtforsvaret sammen med John O'Shea mot Liverpool, etter at Gus Poyet hvilte Brown i 4-1 tapet for Man City i går kveld, og spilte med Sebastian Coates som O'Sheas makker.

Coates kan ikke spille mot Liverpool i helgen, da Premier League-reglementet ikke tillater stopperen å spille mot klubben han er utlånt fra. Dette faktum, i tillegg til at Wes Brown fikk seg en smell i uavgjortkampen mot Chelsea i helgen, førte til at Poyet valgte å hvile Brown i går kveld.

- Vi trenger Wes på lørdag fordi Sebber ikke er tilgjengelig da, og jeg tok en avgjørelse om å ikke ta noen risiko med Wes, for å være trygg på at vi hadde en midtstopper tilgjengelig på lørdag, uttaler Poyet til Shields Gazette.

Adam Johnson spilte heller ikke mot Manchester City i går kveld. Også han fikk en smell mot Chlesea. Johnson har ikke vært i stand til å trene etter helgens kamp, men vil likevel trolig være tilbake mot Liverpool på lørdag.

- Adam slet med et muskelproblem mot slutten av kampen i helgen. Han er ikke langt unna å bli spilleklar igjen, men han var ikke i god nok forfatning til å spille mot City, opplyser Poyet.

John O'Shea forventer en tøff kamp på Anfield.

- Liverpool har kjempet seg til et par trepoengere, men forhåpentligvis kan vi legge press på dem og dra nytte av det, sier O'Shea til Chronicle.

Sunderland var ubeseiret i fire kamper før gårsdagens stortap for Manchester City.