Can kan rekke QPR

Emre Can vil være tilbake i full trening tidlig i neste uke og tyskeren håper å være tilgjengelig til neste kamp mot QPR. Fortsatt usikkerhet angående Dejan Lovren.

Liverpool Echo har intervjuet Emre Can, og den tyske 20-åringen nærmer seg å bli helt friskmeldt etter å ha pådratt seg en kraftig overtråkk i forrige landslagsopphold tidlig i september.

Can bekrefter overfor Echo at han vil trene for fullt fra begynnelsen av neste uke og at han håper å kunne bli med i troppen som møter Queens Park Rangers søndag 19.oktober.

Angående Dejan Lovren er det intet nytt etter at kroaten ble sendt tilbake til Merseyside etter at det ble registrert en skade i buken under forberedelsene til denne ukes landskamper. Liverpool vil undersøke midtstopperen nærmere før man kan si mer om skadeomfanget, men på Melwood skal man ha fått mer forståelse av at det dreier seg om en skade i lysken.

Siden han umiddelbart ble ansett som ikke tilgjengelig for de to landskampene som Kroatia skal spille, må Lovren uansett ses på som  usikker til kampen mot QPR.