Can ute i inntil seks uker

Emre Can ute med ankelskade i inntil seks uker. Daniel Sturridge ute i inntil tre uker med lårskade. Joe Allen har problemer med kneet.

Tre av Liverpools førstelagsspillere kom hjem fra den siste ukens landskamper skadet, nemlig Daniel Sturridge, Emre Can og Joe Allen.

Verst gikk det ut over Emre Can, som kan være satt ut av spill i halvannen måned.

- Sturridge kan være ute i inntil tre uker, noe som er skuffende ettersom det var en skade som kunne vært unngått, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

Sturridge skadet låret sitt under trening på fredag, bare 36 timer etter at han spilte 89 minutter mot Norge på Wembley. Liverpool-spissen bruker vanligvis å ha to dager med rehabiliteringsarbeid etter en Liverpool-kamp.

- Jeg har god kommunikasjon med Roy Hodgson, men Roy har trolig fått råd av noen av ekspertene, sportsvitenskapsfolkene rundt ham, og av en eller annen grunn ble det vurdert dit hen at Daniel kunne trene.

- Du må la spillerne gjennomføre individuell rehabilitering etter kamper, og ikke tro at den samme type rehabilitering passer alle. Spillerne er ulike.

- Emre Can er tilbake fra Tyskland, og kan være ute i inntil seks uker med en ankelskade han pådro seg på et tidspunkt da laget hans ledet 6-0. Det var synd med Emres skade. Han begynte å finne seg til rette og vise seg frem med sterkt spill.

 - Joe Allen spilte på en svært dårlig bane med Wales, og har fått et problem med kneet, oppsummerte Liverpool-manageren.

Allen vil ifølge Liverpool Echo bli vurdert på nytt før lørdagens kamp mot Aston Villa, etter at han skadet kneet sitt på det som Rodgers karakteriserer som en forferdelig kunstgressbane i Andorra.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.