Chelsea-kampen kan bli flyttet

Chelsea tok seg i kveld videre til semifinalen i Champions League. Liverpool-Chelsea kan nå bli flyttet tilbake til lørdag 26.april.

Liverpool-Chelsea ble flyttet til søndag 27.april kl 15.05 på grunn av tv-overføring på Sky Sports, men Premier League la inn et forbehold om at kampen kunne flyttes tilbake til lørdag 26. april avhengig av Chelseas deltagelse i Champions League.

Chelsea er videre til semifinalen i Champions League. De to semifinalekampene spilles i midtuken før og etter Liverpool-Chelsea. Hvis Chelsea får tirsdagskamp i semifinalekampen som spilles etter Liverpool-Chelsea, vil oppgjøret på Anfield med stor sikkerhet bli flyttet tilbake til lørdag.

Trekningen av semifinalene i Champions League foretas på fredag, og da bestemmes også om Chelsea skal spille tirsdag/onsdag eller onsdag/tirsdag i semifinalen. Premier League kan også velge å flytte Liverpool-Chelsea til lørdag uavhengig av hvilke kampdager Chelsea får i semifinalen.

Tv-kampene Southampton-Everton lørdag 26.april kl 13.45 og Manchester United-Norwich lørdag 26.april kl 18.30 er kamper som kan bytte kamptidspunkt med Liverpool-Chelsea.