Cissokho vil skyte mer

Aly Cissokho forsøkte lykken med et langskudd mot Stoke. Ballen gikk i mål via hjemmelagets Ryan Shawcross. Nå bebuder franskmannen at han kommer til å skyte mer.

Scoringen vil gå inn i historiebøkene som et selvmål av Shawcross, så Cissokho håper å kunne notere seg for sin første skikkelige Liverpool-scoring før sesongen er omme.

- Jeg anså aldri scoringen som min. Jeg tittet raskt på opptakene fra kampen, og jeg var usikker på om skuddet hadde retning mål eller ikke, sier Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Det var forsvarsspillerens touch på ballen som lurte keeperen. Så det var ikke mitt mål. Det viktigste for meg var at vi vant kampen og fikk med oss de tre poengene. Men det er alltid hyggelig å være involvert i scoringer.

- Dette vil gi meg ekstra selvtillit til å ta mer initiativ og være med mer fremover, skyte og forsøke å score, i stedet for bare å slå innlegg når jeg er med opp. Det er bra å variere det du gjør ute på banen. Et «halvt mål» er alltid en bonus!

Cissokho synes det var stort å få være med på Liverpools aller første ligaseier på Britiannia Stadium.

- Jeg synes vi sendte ut en klar melding til våre rivaler, for det er alltid vanskelig å vinne i Stoke. Det var en tøff kamp.

- Vi klarte å slå tilbake etter at de utlignet like før pause. Vi viste at laget har karakterstyrke til å levere en god annenomgang, hvor Stoke bare klarte å gjøre ett mål mens vi gjorde tre selv.

- Det handlet mest om å finne tilbake konsentrasjonen. Det er vanskelig når du går i garderoben etter å ha sluppet inn utligningsmålet bare noen sekunder før pause. Stoke var høyt oppe, og hadde fått enorm støtte fra sine supportere gjennom hele omgangen.

- Det regnet i første omgang, og de spilte mange langballer. Måten de spiller på er ikke så vanlig, så det overrasket meg virkelig. De har noen store sterke spillere også, med en spesiell spillestil. Det er nok grunnen til at mange av de store klubbene, som for eksempel Chelsea, virkelig sliter på bortebane mot Stoke.