City tror Kompany blir spilleklar

Manchester Evening News skriver at man i Manchester City-leiren er optimister med tanke på Vincent Kompanys skade, og tror at City-kapteinen vil bli spilleklar til kampen på Anfield i morgen.

Kompany pådro seg en skade mot slutten av Citys treningsøkt i formiddag, da en ball ble slått inn i feltet, og Micah Richards landet på Kompany etter en hodeduell mellom de to.
 

City-kapteinen ble liggende på gresset i fem minutter. Yaya Toure prøvde å hjelpe ham på beina, men klarte det ikke, og Sergio Aguero virket tydelig bekymret, ifølge Manchester Evening News.

Treningen ble stoppet, og Kompany ble hjulpet av banen.

En kilde i City-leiren sier imidlertid til lokalavisen i Manchester at de ikke tror skaden er spesielt alvorlig. Manchester City har bekreftet at Kompany måtte forlate treningsfeltet før treningen var omme, men hevder overfor Manchester Evening News at dette var for å være føre var.

Kompany har reist med den øvrige City-troppen til Liverpool for å tilbringe natten på hotell der, og kilden til Manchester Evening News sier at man i City-leiren tror at Kompany vil starte morgendagens kamp. Skaden vil bli vurdert av Citys leger både i kveld og i morgen tidlig.