Coady fortsetter i Sheffield Utd ut sesongen

Liverpool FC bekrefter at Conor Coady blir værende på lån i Sheffield United ut sesongen.

Conor Coady har forlenget sitt låneopphold i Sheffield United til å gjelde ut sesongen. Midtbanespilleren har vært i Yorkshire-klubben på ungdomslån siden juli, men den avtalen utløp i dag og kunne ikke forlenges ettersom spilleren fyller 21 år i dag. Et nødlån på 93 dager er imidlertid kommet i stand, slik at Coady kan fortsette i Sheffield United ut sesongen.

Conor Coady har scoret fire mål på 32 kamper for Sheffield United, og nettet blant annet mot Nottingham Forest da kvartfinaleplass i FA-cupen ble sikret md 3-1-seier forrige helg.

- Conor har jevnt og trutt forbedret seg i løpet av sitt opphold her. Han er en ung spiller ,og vi er mer enn fornøyd med hans fremgang. Derfor bestemte vi oss for å forlenge hans opphold, uttaler Sheffield United-manager Nigel Clough til League One-klubbens offisielle nettside.

- Det var hele tiden planer om å beholde ham. Etter hans prestasjoner de seneste ukene ble det en enkel avgjørelse, spesielt ettersom Liverpool var interessert i at han skulle få ytterligere erfaring med vårt førstelag.

- Vi fortalte ham nylig at vi ønsket å se ham score flere mål. Så gikk han hen og scoret mot Nottingham Forest og Gillingham.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken