Coates tilbake på banen

I kveld fikk Sebastián Coates sin Premier League-debut i Sunderland-trøye. Midtstopperen spilte hele kampen mot Manchester City. Hat-trick for Iago Aspas. 90 minutter for Divock Origi.

Den høyreiste midtstopperen fra Uruguay har bare spilt én omgang etter at han ble sendt på utlån til Sunderland for hele inneværende sesong. Det var i ligacupen mot Stoke i september, og de siste månedene har han slitt med et problematisk lår.

Coates, med nummer 22 på ryggen på Stadium of Light, var tydelig rusten etter ukene på sidelinjen. Forsvareren hadde heller ingen enkel retur, for ligaens toppscorer, Sergio Agüero, holdt ham stadig varm i trøya.

Sunderland tok føringen ved Connor Wickham i første omgang, men Agüero utliknet for de lyseblå kort tid senere. Coates ble rundet av Manchester City-spissen, som slo en rask tunnel på 24-åringen like utenfor boksen.

Han ga også Agüero en halvmeter for mye lekerom da Stevan Jovetic fikk ballen av argentineren og satte inn 1–2 seks minutter før pause. I andre omgang slo Samir Nasri ballen forbi Coates i feltet, og Pablo Zabaleta lobbet inn gjestenes tredje. Agüero rakk å nette en siste gang før han ble byttet ut, og kampen endte 4–1 til Manchester City.

Hat-trick for Aspas – uavgjort for Origi

Iago Aspas, som er lånt ut for hele sesongen, ble den store helten i Sevilla i kveld. Spissen nettet tre ganger på fire minutter mot Sabadell i den spanske cupen. Bortelaget fra nivå to ledet oppgjøret på Ramón Sánchez-Pizjuán, men Kevin Gameiro utliknet før pause. Og fra det 59. til 63. minutt la Aspas på til 2–1, 3–1 og 4–1! Ni minutter før slutt fastsatte Gerard Deulofeu sluttresultatet til overlegne 5–1.

Se målene her:

Lille holdt Paris Saint-Germain til uavgjort på hjemmebane i kveld. Divock Origi spilte samtlige minutter på Stade Pierre-Mauroy, men kom ikke i målprotokollen. Edinson Cavani ga favorittene var hovedstaden ledelsen like før halvtimen, men Lille utliknet kort tid før pause. Kampen endte 1–1.