Coutinho ble månedens spiller

Philippe Coutinho har blitt stemt frem som Standard Chartereds månedens spiller for oktober. Brasilianeren forventer kamp om å bli blant topp fire denne sesongen.

Oktober var en tøff måned på banen for Liverpool, med tre seire, to tap og én uavgjort. Philippe Coutinho har blitt stemt frem som månedens spiller av supporterne. Han endte foran Adam Lallana, Raheem Sterling og Jordan Henderson i avstemningen.

 

- Først av alt vil jeg takke. Jeg er veldig glad for at jeg ble stemt frem av supporterne. Det betyr mye for meg. Jeg får konstant positive meldinger fra supporterne, og det gjør meg glad. Det er veldig trivelig, og en ekstra motivasjon for meg til å fortsette å forbedre meg og gi dem glede på banen, sier 22-åringen til Liverpoolfc.com.

 

Forrige sesong kjempet de helrøde om tittelen. I år blir det en kamp om å komme blant de fire beste tror Coutinho, som håper på full pott mot Chelsea i morgen.

 

- Fokuset vårt er å forbedre oss i ligaen for å nå våre mål. Det er en stor kamp, og vil må være klare for den og forhåpentligvis vinne tre poeng, som vil være veldig viktig for oss.

 

- Vi har forbedret oss i de siste kampene, men vet at vi må gjøre mer. Vi forventer å kjempe om en topp fire-plassering. Liveprool er en stor klbub, og må alltid kjempe for topplasseringene.