De utlånte

McLaughlin nærmest scoring i målløst oppgjør. Ibe og Sokolik på vinnerlag. Uavgjort for Coady. Tap for Wisdom, Robinson og Ngoo.

Andre Wisdom var på banen hele kampen da Derby tapte 0-1 mot Middlesbrough på Riverside. «The Rams» ligger på 4.plass i The Championship. Det er ti poeng opp til direkte opprykk, men elleve poeng ned til første lag utenfor playoffsonen.

Birmingham vant 3-1 borte mot Doncaster. Jordon Ibe ble byttet ut i pausen da Doncaster ledet 1-0. Birmingham ligger på 18.plass og har syv poeng ned til nedrykk.

Ryan McLaughlin kom nærmest scoring da Barnsley spilte målløst hjemme mot opprykksjagende Brighton. Nordiren, som ble byttet ut i det 65. minutt, headet i tverrligger i 2.omgang. Yorkshire-klubben fikk Kelvin Etuhu utvist kvarteret før slutt. Barnsley er første lag under nedrykksstreken og har to poeng opp til Charlton på skikker plass.

Jack Robinson spilte hele kampen da Blackpool tapte 1-2 hjemme mot bunnlaget Yeovil. Lancashire-klubben ligger på 20.plass og har seks poeng ned til Barnsley på nedrykk.

Sheffield United kom tilbake til 1-1 etter å ha ligget under mot playoffaktuelle Leyton Orient. Conor Coady, som spilte hele kampen, var nær nettkjenning. «The Blades» ligger på 11.plass i League One.

Walsall tapte 0-1 borte mot Port Vale. Michael Ngoo ble byttet ut i det 68. minutt. Walsall ligger på 10.plass i League One, fem poeng unna play-off.

Jakub Sokolik spilte samtlige minutter for Southend i 2-1-seieren borte mot Cheltenham.  Southend ligger på 6.plass i League Two, og det er tre poeng til første lag utenfor playoffsonen.