Derby U18 - Liverpool U18 5-5

Sergi Canos nettet hattrick for Liverpool U18 i en timålsthriller borte mot Derby County. Ryan Kent scoret de to øvrige målene for Neil Critchleys mannskap.

Derby tok ledelsen allerede i det første spilleminuttet fra straffemerket, og det satte tonen for resten av kampen. Liverpool lå under 2-3 etter 12 minutter.

De røde snudde til 4-3-ledelse ved pause, før «The Rams» kom tilbake til 5-4 i andre omgang. Sergi Canos satte inn sitt tredje mål i kampen da han utlignet til 5-5 i det 90. minutt.

- Det var en flott kamp for supporterne, men ikke for trenerne, uttalte Neil Critchley til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Fremover på banen var noe av spillet vårt fantastisk, men vi forsvarte oss elendig. Vi må gjøre det mye bedre enn dette,

- Det var tilfredsstillende å se Sergi (Canos) og Ryan (Kent) score målene og fortsette sin gode utvikling denne sesongen. Vi hadde også Pedro Chirivella tilbake fra skade. Så det var en bonus for oss. Jake Brimmer debuterte på dette nivået, og han gjorde det bra.

- Totalt sett kan jeg ikke være fornøyd med hvordan vi spilte ettersom vi må forsvare oss bedre som lag.

Liverpool U18: Firth, Lewis, Travis, Whelan, Hart, Brimmer (Nicholas 68), Canos, Chirivella, Marsh, Phillips (c), Kent.
Ubenyttede reserver: Jackson, Watts, Maxwell, Johnston.