Det kan bli store omveltninger i spillerstallen

The Guardian tror så mye som et dusin spillere er til salgs, eller vil bli vurdert solgt, lånt ut eller sendt tilbake fra lån hos et Liverpool hvor Brendan Rodgers vil ha inn kvalitetsspillere.

Brendan Rodgers har ikke lagt skjul på at sommerens transfervindu kan bli hektisk for Liverpool, selv om manageren har variert i sine uttalelser om hvor mange en kan forvente kommer til Anfield for å forsterke en spillertropp som til neste sesong også vil være involvert med Champions League.

Det ligger i kortene at en rekke spillere også kan komme til å forlate klubben som kom på 2.plass i årets Premier League. The Guardian ved Andy Hunter har listet opp et helt dusin spillere som er usikre i forhold til fremtiden på Anfield, selv om det må tillegges at ingen av dem kan sies å ha spilt fast på Liverpool i den nylig avsluttede sesongen.

Avisen tror at Iago Aspas vil reise tilbake til Spania et år etter at han kom fra Celta Vigo. Den spanske angriperen blir 27 år innen neste sesong er i gang og vil ventelig søke seg tilbake til La Liga for å få spilletid. Luis Alberto og Kolo Touré kan også forsvinne etter bare et år på Anfield, selv om utlån kan være et alternativ for 21-årige Alberto og veteranen Touré ventelig vil ha samtaler med Liverpool før det blir en avgjørelse om han fullfører sin kontrakt som løper til 2015 eller ikke.

Tiago Ilori kan gå på et nytt utlån etter å ha spilt for Granada siden januar, mens The Guardian tror andre utlånsspillere fra denne sesongen som Pepe Reina, Fabio Borini, Oussama Assaidi, Suso og Sebastian Coates alle er spillere som Liverpool vil være interessert i å motta tilbud for.

Daniel Agger er den av spillerne nevnt som har vært nærmest en fast plass på den beste elleveren denne sesongen, men situasjonen til dansken er usikker etter at Brendan Rodgers gjentatte ganger har foretrukket Mamadou Sakho de siste månedene. Martin Kelly med sine skadeproblemer er en annen det er spørsmålstegn ved.

Victor Moses og Aly Cissokho fyller dusinet ut og vel så det, det er ingen hemmelighet at de innlånte spillerne fra Chelsea og Valencia vil reise tilbake til sine klubber.