Dunn tilbake da U21 vant

I ettermiddag banket Liverpools U21-lag inn fem mål mot Burnley i en treningskamp på akademiet. Jack Dunn (bildet) spilte tjue minutter.

Tre av scoringene kom allerede før fem minutter av kampen var passert. Burnley, som bare hadde sluppet inn ett mål på sine tre siste kamper før i dag, klarte delvis å riste av seg sjokkåpningen, men de så aldri ut til å true de røde.

Gjestene kom mye bedre med i oppgjøret, og kampbildet var forholdsvis jevnt, men etter halvtimen la vertene på til solide 4–0. Burnley mistet ballen på midtbanen, og Liverpool var nådeløse da muligheten bød seg.

Merseyside-laget ga seg ikke med det. Et nytt mål, denne gangen på et godt frispark fra kanten av sekstenmeteren, sørget for at 5–0 var resultatet etter de 45 første minuttene. I andre omgang var kampen betraktelig mer jevnspilt. Ti minutter før slutt reduserte Burnley med et raskt slått frispark som gikk rett i mål.

Jack Dunn var blant spillerne på banen i dag, og dermed er scouseren tilbake fra skadeproblemene som har holdt ham ute hele denne sesongen. Dunn, som fylte tjue år på onsdag, fikk omtrent tjue minutter med fotball i ettermiddag.

Klubben har ennå ikke bekreftet målscorerne eller lagoppstillingen fra treningskampen i Kirkby, men Sheyi Ojo melder via Twitter at han nettet to ganger og vartet opp med en målgivende pasning. Jerome Sinclair skal ha funnet veien til nettmaskene tre ganger.

Liverpool U21: Ward, Stewart, Maguire, Cleary (Canos), Jones (c), Williams, Rossiter, Pelosi, Sinclair (Dunn), Trickett-Smith, Ojo.
Innbyttere: Vigouroux, Canos, Yesil, Dunn.