Echo: «Eierne står 100% bak manageren»

Liverpool Echo melder det samme som BBC - at FSG står 100 prosent bak manageren, som de i sommer ga ny kontrakt. Eierne forstår den vanskelige situasjonen.

I sommer skrev Brendan Rodgers under på en ny langtidskontrakt med klubben, etter å ha blitt kåret til LMA Manager of the Year, og vært nær å ta klubben til den første ligatittelen på 24 år.

 

De røde har hatt en forferdelig start på sesongen, og ligger på 12. plass med 14 poeng på 12 kamper. Det er 18 poeng opp til Chelsea som topper Premier League, fem poeng til Manchester United på den siste Champions League-plassen, men de LFC er bare fire poeng over streken.

 

Som BBC meldte tidligere i dag, foreligger det ingen planer om å sparke manageren.

 

«Etter det Echo erfarer har ikke Fenway Sports Group, de amerikanske eierne, noen planer om å vurdere managerens posisjon i nær fremtid.» 

 

Eierne ser på Rodgers som mannen for å styre klubben på kort og lang sikt, og er inneforstått med at klubbens ni kjøp i sommer vil trenge tid. I tillegg ser de at Rodgers har måttet klare seg uten Daniel Sturridge siden august på grunn av skade, og at sommerens kjøp ikke bare er managerens ansvar, men kollektivt med klubbens transferkomité.