Echo: En rekke spillere på vei ut

Spillere som Daniel Agger, Oussama Assaidi, Jordon Ibe, Sebastian Coates, Fabio Borini og Jack Robinson kan forsvinne fra Liverpool, enten på lån eller permanente overganger, før transfervinduet stenger.

Liverpool Echo ramser opp en rekke spillere som står i fare for ikke å få særlig mye spilletid i Liverpool kommende sesong, og som klubben akter å enten låne ut eller selge.

Daniel Agger er den spilleren med klart flest førstelagskamper av spillerne som synes å være på vei ut Shankly Gates. Det forventes også at Oussama Assaidi, Jordon Ibe, Sebastian Coates og Jack Robinson finner seg nye klubber.

Liverpool FC åpner nok en gang for bud på Assaidi, etter at Anfield-klubben mislykkes med å få solgt marokkaneren til Stoke. Liverpool-ledelsen hadde kommet til enighet med The Potters om en overgangssum på £6M, men vingens lønnskrav veltet overgangen. Stoke har nå hentet Victor Moses på lån fra Chelsea, og har ingen planer om å gjenoppta sin interesse for Assaidi.

Den lovende tenåringen Ibe, som imponerte under Liverpools preseason-tur til Amerika, vil sannsynligvis bli lånt ut for hele inneværende sesong. Brendan Rodgers mener at han vil ha godt av fast førstelagsspill denne sesongen, og klubbene formelig står i kø for å sikre seg tenåringen på lån. Derby County skal ifølge Echo være favoritter til å sikre seg vingen for øyeblikket, men Bolton er en annen mulig destinasjon. Ibe satt på benken for Liverpool i seriepremieren mot Southampton i helgen, men nå som Lazar Markovic og Adam Lallana er på vei tilbake etter skader vil hans sjanser på Anfield være begrensede.

Echo tror også at forsvarsduoen Sebastian Coates og Jack Robinson vil forsvinne fra klubben, enten permanent eller på lån. Uruguayaneren trenger regelmessig førstelagsfotball etter at han var ute store deler av forrige sesong etter sin alvorlige kneskade. Robinson har nå både Alberto Moreno, Jose Enrique, Glen Johnson og Jon Flanagan foran seg på listen over venstreback-alternativer.

Fabio Borinis fremtid er også usikker. Liverpool var som kjent enige med Sunderland om en overgang til £14M, men Borini har ikke klart å bestemme seg, og Gus Poyet har nå begynt å se seg om andre steder i sin spissjakt. Echo melder at Borini har fått beskjed fra Liverpool om at klubben jakter en ny spiss, og at han risikerer å bli fjerdevalg på spissplass om han bestemmer seg for å bli på Anfield. Dersom italieneren ikke forlater klubben før transfervinduet stenger, vil han imidlertid få mulighet til å kjempe seg tilbake på laget.

Liverpool ønsker å hente inn Monacos Radamel Falcao som erstatter for Luis Suarez, og Anfield-klubben har ifølge Echo ikke blitt skremt over at Monaco forlanger £12M for å låne ut sin stjerne i en sesong. Men colombianeren skal ønske seg til Real Madrid, noe som synes å være problemet med denne overgangen.

Echo melder at Liverpool har distansert seg fra rykter om at de er ute etter Paris Saint-Germains Ezequiel Lavezzi og Fiorentinas Giusseppe Rossi. Anfield-klubben har heller ingen planer om å gjenoppta sin interesse for Swanseas Wilfried Bony.