Echo: Lallana vil be om å få gå til Liverpool

Adam Lallana vil be Southampton om å selge ham til Liverpool når han returnerer fra VM i neste uke.

Liverpool Echo skriver at Adam Lallana vil forsøke å presse igjennom en overgang til Liverpool nå som hans VM-drøm med England er over.

Roy Hodgsons mannskap vil reise hjem fra Brasil etter tirsdagens betydningsløse kamp mot Costa Rica, og Southampton-spilleren må da gjenta ovefor Southampton-ledelsen at han ønsker en overgang bort fra klubben, skriver Echo.

Lallana har vært i Southampton siden han var 12 år gammel, og 26-åringen ønsker i utgangspunktet ikke å levere inn en formell transfersøknad. Men han kan likevel bli tvunget til dette, ettersom Liverpool og Southampton ikke ser ut til å enes om en overgangssum.

Liverpool har fått avslag på et bud på £25M for Lallana, og Southampton står fortsatt steilt på sine krav, vel vitende om at Bournemouth har krav på 25% av overgangssummen.

Echo skriver at selv om Lallana ikke offentlig vil si at han ønsker å forlate Southampton, så skal han privat ha gitt uttrykk for at tiden er inne for å flytte på seg. Selv om han var Everton-supporter i oppveksten, er Lallana ivrig etter å diskutere en overgang til Liverpool.

Southampton ønsker £30M for sin stjerne. Liverpool er ifølge Echo villige til å la Fabio Borini gå motsatt vei for å få ned prisen.