Echo: Sturridge ute i to-tre uker

Liverpool Echo melder at Daniel Sturridge er ute i to-tre uker med lårskaden han pådro seg på trening med England. Liverpool håper å ha spissen tilbake mot Everton 27.september.

Daniel Sturridge kjemper en kamp mot klokka for å bli friskmeldt til møtet med Everton 27. september. Scanundersøkelser har avdekket at Liverpool-spissen blir ute i to-tre uker med lårskaden han pådro seg på landslagsoppdrag med England.

Sturridge kommer til å miste Liverpools hjemmemøte med Aston Villa på lørdag og tirsdagens Champions League-kamp mot Ludogorets på Anfield. 25-åringen er også tvilsom til neste helgs bortekamp mot West Ham. Han kommer sannsynligvis heller ikke til å figurere mot Middlesbrough i Capital One Cup påfølgende tirsdag. Liverpool håper at spissen blir klar til Merseysidederbyet 27-september.

Sturridge hinket ut fra trening med England sistefredag og sto over EM-kvalifiseringskampen mot Sveits på mandag. Han returnerte til Melwood for behandling. Det ble først fryktet et lengre skadeopphold, men nå viser det seg at spilleren bare har en mindre lårstrekk.

Sturridge har kommet tilbake fra tilsvarende skader foran skjema tidligere. Det medisinske støtteapparatet tror at han kan være tilbake mot West Ham, men at Merseysidederbyet er mer realistisk for en retur.

Brendan Rodgers har flere alternativer til å erstatte Sturridge mot Aston Villa. Rickie Lambert kan få sin første kamp fra start ved siden av Mario Balotelli eller sette inn Lazar Markovic, Philippe Coutinho eller Adam Lallana.

Lallana er klar til kampe etter å ha blitt helt frisk av en kneskade han pådro seg i sesongforberedelsene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken