En stor dag for Sturridge

Daniel Sturridge frydet seg over hvert minutt han fikk på banen da Stoke ble slått 5-3 på Britannia Stadium, etter et seks uker langt skadeavbrekk.

Sturridge entret banen etter 66 minutters spill, scoret kampens siste mål og var stinn av selvtillit når han forlot Britannia Stadium.

- Jeg er henrykt over resultatet, og glad på de andre spillernes vegne. Det er viktig at vi jobber hardt som lag. Stoke er et vanskelig sted å få med seg poeng fra. Vi viste virkelig karakterstyrke, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Det har vært veldig vanskelig mentalt å være ut av spill så lenge, og måtte se de andre gutta spille. Men det er fint at vi har fått gode resultater, og at laget har jobbet veldig hardt som enhet.

- Når alt kommer til alt, så handler det om laget. Det er veldig vanskelig å sitte på tribunen og se laget spillet. Du ønsker å være involvert, være der ute på banen og ha det gøy.

- Jeg er glad for at vi er med der oppe, ikke langt bak teten. Vi er blant de fire beste. Det er flott å være en del av det.

Sturridge skryter også av spisspartner Luis Suarez.

- Det er veldig spesielt for meg å spille sammen med ham. Han er en spiller i verdensklasse.

- Vi har også andre verdensklassespillere på banen, og det er nå viktig at vi som lag og enhet fortsetter å jobbe hardt. Vi må ta en kamp om gangen, og forsøke å plukke maksimalt med poeng i hver eneste kamp vi spiller.

Steven Gerrard er en annen kar som Sturridge mener fortjener honnør etter gårsdagens kamp.

- Steven gir oss mye selvtillit. Han er en leder. Den som drar i trådene sammen med manageren.

- Vi lytter til alt han sier. Han er en inspirasjon for alle spillerne. Vi er glade for å ha ham med oss ute på banen.