Engelsk seier i rød duell

England, med Jordon Ibe og Lloyd Jones, beseiret Ryan Fultons Skottland 2-1 i en EM-kvalifiseringskamp for U19-landslag i Burton. Brad Smith byttet inn for England U20 i Toulon-turneringen.

Skottland U19 tok ledelsen ved Dundee Uniteds John Souttar i det 58. minutt. Ryan Fulton holdt buret rent helt frem til Chelsea-spilleren Lewis Baker fant veien til nettmaskene i det 76. minutt. Samme mann scoret vinnermålet for England U19 i det 82. minutt. Jordon Ibe spilte hele kampen, mens Lloyd Jones ble byttet ut i det 71.minutt. England trenger kun uavgjort i siste gruppespillskamp mot Ukraina i Burton på torsdag for å gå til EM-sluttspillet.

England U20 tapte 1-2 mot Brasil U20 i Toulon-turneringen. Brad Smith ble byttet inn i det 60. minutt på stillingen 0-2. Southamptons James Ward-Prowse reduserte fra et frispark med ni minutter igjen.

Belgia beseiret Luxembourg 5-1 i en oppkjøringskamp til VM. Simon Mignolet var ikke involvert grunnet leggskade. Chelsea-spilleren Romelu Lukaku nettet hattrick.