Enkelt for Sakho og Frankrike

Det var klasseforskjell på lagene da Frankrike og Honduras møttes i gruppe E. Franskmennene vant 3-0. Mamadou Sakho spilte hele kampen.

Mamadou Sakho og Frankrike fikk en enkel dag på jobb mot hardtspillende Honduras. Franskmennene dominerte stort fra start. Blaise Matuidi og Antoine Griezman hadde vært sitt forsøk i tverrligger før halve første omgang var spilt.

Første scoring kom imidlertid ikke før i det 45. minutt. Wilson Palacios fikk sitt andre gule kort da han dyttet Paul Pogba overende i straffefeltet.  Karim Benzema var sikker eksekutør fra straffemerket.

Etter utvisningen hadde Frankrike full kontroll. Benzema headet i stolpen i det 48.minutt. Ballen trillet omtrent langs streken. Honduras-keeper Noel Valladares slo til lærkula, før han fikk tak i den. Målteknologi måtte for første gang til for å avgjøre at ballen hadde vært over mållinjen. Målet ble kreditert som et selvmål av Valladares.

Karim Benzema fastsatte sluttresultatet til 3-0 da han skjøt i nettaket fra spiss vinkel i det 55. minutt.

Mamadou Sakho ble aldri satt på noen prøver. Midtstopperen spilte dessuten på det trygge med enkle pasninger når han hadde ballen.

I den andre kampen i gruppen vant Sveits 2-1 mot Ecuador etter seiersmål på overtid. Frankrike møter Sveits på fredag.