Fair play viktig for Rodgers

Brendan Rodgers er like opptatt av fair play som å vinne Premier League.

- Vi vil forsøke å gjøre dette på riktig måte. Jeg vil være meget stolt om vi klarer å vinne på så sportslig vis som mulig, sier Rodgers til Mirror.

- Akkurat nå topper vi både Premier League og Fair Play-tabellen. Vi omringer ikke dommere. Vi ønsker å vinne, men vi ønsker å gjøre det med stil.

- Slik er verdiene i denne klubben. Dette er en klubb som har vunnet mange trofeer opp gjennom årene, men som har gjort dette med ydmykhet og klasse. Et ord jeg hele tiden hadde i tankene når jeg sluttet meg til Liverpool er «klasse». Det er viktig for meg – at vi fortsetter å holde på slike verdier.

- Jeg lever i den tro at du ikke kan påvirke dommeravgjørelser. Det tror jeg absolutt at du ikke kan. Du har litt flaks eller uflaks med avgjørelser som går for eller mot deg, men som et sportslig lag og et lag som forsøker å jobbe godt, liker jeg å tro at vi blir belønnet for dette denne sesongen.

- Mot West Ham vekslet jeg noen ord med dommeren etter kampen. Helt rolig. Jeg ville bare høre hans begrunnelse for at han godkjente scoringen deres, og så ville jeg komme meg videre.

- Til pause på Upton Park gikk jeg inn i garderoben på stillingen 1-1. Jeg sa til spillerne: "Hør etter, dere kan ha en unnskyldning. Jeg kan fortelle dere unnskyldningen etter kampen – dommeren ga dem et mål de ikke skulle hatt. Men det vil ikke forandre på noe. Det eneste dere kan gjøre er å fokusere igjen, og å gjenfinne flyten og rytmen i spillet."

- Vi prøver å skape et miljø som ikke tyr til unnskyldninger.