Får bare halv billettkvote

Arsenal nekter å gi Liverpool full billettkvote til FA-cupkampen på Emirates, og halverer nesten antall billetter til tilreisende supportere.

Liverpool gjester som kjent Emirates for å spille FA-cupkamp mot Arsenal søndag 16.februar. Ifølge FA-cupens regler har Liverpool krav på hele 9000 billetter til sine supportere til denne kampen, men dette blir de nå nektet av Arsenal. I stedet blir Anfield-klubben avspist med bare 5168 billetter til tilreisende supportere.

Det er Arsenals Safety Advisory Group, som består av representanter for klubben, de lokale myndighetene, politiet og offentlig transport i hovedstaden, som har bestemt seg for å redusere Liverpools billettkvote så kraftig, av sikkerhetshensyn, da de frykter at full billettkvote vil føre til at mange av bortesupporterne står oppreist under kampen i de øvre seksjonene av stadion.

Liverpool FC har bedt om å få tildelt full billettkvote, men har altså rett og slett blitt nektet dette av Arsenal. Det samme skjedde da Tottenham Hotspur ba om full billettkvote i FA-cupens 3.runde.

Liverpool FC melder at de har vært i kontinuerlig dialog med Arsenal om saken, i håp om å få full billettkvote, men alle henvendelsene har altså blitt møtt med døve ører hos London-klubben.