Får Mignolet og Lambert fornyet tillit?

Vil Simon Mignolet få fornyet tillit etter nok en blunder, og vil Rickie Lambert få sjansen til å score for tredje kamp på rad?

Dette mener lokalavisen Liverpool Echo er de store spørsmålene foran Liverpools hjemmekamp mot Stoke i morgen.

Mignolets posisjon som Liverpools førstekeeper er ikke lenger selvskreven etter en rekke dårlige kamper denne høsten. Belgierens selvtillit virker å være på et bunnivå for tiden, og det å dominere feltet har aldri vært hans styrke. Mot storvokste Stoke-spillere som liker å slå langt opp mot sine spisser kan derfor Brendan Rodgers komme til å velge Brad Jones mellom stengene.

Rickie Lambert har scoret i to kamper på rad, og Echo mener at han derfor i utgangspunktet burde være selvskreven til å starte på topp i morgen. Trolig vil den fysiske tilstanden til Mario Balotelli avgjøre om han får det.

Andre spørsmål som stilles foran Stoke-kampen er om Lucas Leiva og Kolo Toure gjorde nok mot Ludogorets til å fortjene en ny sjanse fra start.

Dersom Liverpool taper i morgen vil det være første gang de taper fire ligakamper på rad siden 2002. Det skjedde i en periode hvor de røde ikke vant i løpet av 11 kamper på rad, noe som var begynnelsen på slutten for Gerard Houlliers regime på Anfield.

Det eneste andre gangen at Liverpool har tapt fire ligakamper på rad i Premier League-æraen var i september 1993 med Graeme Souness ved roret som manager. Han mistet jobben bare noen måneder senere.

Echo mener det ikke er noen overhengende fare for at det samme vil skje med Rodgers. Fenway Sports Group står fullt og helt bak manageren, melder lokalavisen. Men presset vil utvilsomt øke på nordiren dersom Liverpool taper hjemme mot Stoke for første gang siden 1959.