Fikk 15 minutter

Derby hadde ikke med Jordon Ibe i startelleveren da de herjet med Wolverhampton i ettermiddag, men tenåringen kom inn etter 75 minutter. Oppdatert: Innhopp for Luis Alberto. Benken for João Carlos Teixeira.

Den utlånte Liverpool-vingen, som scoret i midtuka, kom inn for Simon Dawkins da Derbyshire-laget ledet hele 5–0 over gjestene fra Vest-Midlands. Han rakk å forsøke seg på seg skudd, men ballen havnet på tribunen. Vertene rodde kampen inn, og spillerne gikk i garderoben med tre nye poeng.

Samtidig spilte Brighton hjemme mot Blackburn, men João Carlos Teixeira varmet benken igjennom hele kampen.

Når den 17. serierunden nå er ferdigspilt, topper Derby tabellen med sine 32 poeng. De ligger ett poeng foran Bournemouth og Middlesbrough. Brighton, med bare tre seire i ligaen så langt, har femten poeng mindre enn Ibe og Derby, og de ligger på 20. plass av 24 lag.

Senere på kvelden sto det 1–1 i målprotokollen da Luis Alberto ble byttet inn for Málaga hjemme mot Eibar. Han fikk spille de tolv siste minuttene, og like før slutt ble vertene tildelt straffespark. Eibar fikk samtidig en spiller utvist. Nordin Amrabat scoret fra ellevemeteren.

Dermed vant Málaga sin femte strake ligakamp, og laget befinner seg på sjetteplass i den spanske toppdivisjonen etter elleve kamper. De har fire poeng opp til sølvplasserte Barcelona, mens Real Madrid topper syv poeng foran Luis Albertos lag.