Fikk avslag av FA

U18-trener Neil Critchley håpte på noen ekstra dager for å forberede seg til FA Youth Cup-kampen mot Aston Villa, men fotballforbundet sa nei.

Liverpool U18 sitt møte med Middlesbrough ble først flyttet frem til torsdag, før den på tirsdag ble flyttet tilbake til lørdag.

 

Grunnen var at fotballforbundet mente det ble for kort tid for å informere dommerne. Neil Critchley sine gutter møter Aston Villa i FA Youth Cup på onsdag.

 

- Dessverre ville ikke FA tillate det, fordi de mente det ikke var tilstrekkelig tid for å varsle dommerne. Det er ikke ideelt, for med søndag som hviledag, vil vi bare ha to treningsdager før Youth Cup-kampen. Det er ingen krise, og vi vil håndtere det, sier Critchley til Liverpool Echo.

 

De røde slo ut Blackpool på straffer i forrige runde.

 

- Vi var i bra form før jul, og etter en liten pause gleder vi oss alle til å komme i gang igjen. Vi har spilt noen treningskamper, og nå er vi klare igjen. Det er tilbake til de virkelige ting mot Middlesbrough. Vi vil ha Youth Cup-kampen i tankene når vi velger laget. Vi må få den riktige balansen, og beskytte en eller to som vi vil ha helt friske til onsdag kveld.

 

David Roberts skal være tilbake fra skade, og Adam Phillips er tilbake etter å ha vært på landslagsamling. Kampen mot Middlesbrough spilles på akademiet kl. 13.30 på lørdag.